Kinderergotherapie… voor als het niet vanzelf gaat!

Kinderergotherapie is paramedische zorg, net zoals fysiotherapie en logopedie. Kinderergotherapie helpt kinderen die in hun dagelijks functioneren beperkt worden.

Kinderergotherapie Sam-Sam werkt met kinderen die een verminderde zelfstandigheid in het dagelijks en maatschappelijk leven ervaren door:

  • lichamelijke, psychische en/of verstandelijke beperking
  • leerproblemen, gedragsproblemen of ontwikkelingsproblemen
  • belemmeringen in hun sociale of fysieke omgeving

Wanneer uw kind moeite heeft met het zelfstandig uitvoeren van dagelijkse handelingen thuis en op school, zoals: aankleden/uitkleden en veters strikken, brood smeren of bestek hanteren, schrijven en knutselen, fietsen of spelen, opletten en stilzitten, kunt u terecht bij kinderergotherapie Sam-Sam. Daarnaast is advies en begeleiding bij het aanvragen van voorzieningen en hulpmiddelen zoals een kinderstoel, buggy, fietsvoorziening of woningaanpassing mogelijk.

De hulpvraag vormt het uitgangspunt en uw kind staat hierbij centraal. Om een zo optimaal mogelijk resultaat voor uw kind te bereiken werkt Kinderergotherapie Sam-Sam nauw samen met verschillende zorgverleners en organisaties in de regio Purmerend, Landsmeer en Waterland.

In 2017 heeft Tanya Janssen de post-HBOopleiding van Geef me de 5 met succes afgerond en is inmiddels gespecialiseerd in deze methodiek. Voor meer informatie: https://www.geefmede5.nl/home

 

www.geefmede5.nl.jpg

Wilt u weten hoe de Kinderergotherapeut uw kind verder kan helpen neem dan contact op via
Kinderergotherapie Sam-Sam
Telefoon: 0299-422922
Tanyajanssen@kinderpraktijksamsam.nl